Uitgaan

Pop in de Kop organiseert online quiz

Regio Noordkop – In samenwerking met Podium Victorie presenteert het team van Pop in de Kop op vrijdag 18 december een digitale POPQUIZ. Verzamel een digitaal dreamteam of doe solo mee aan de quiz. De deelname is gratis en inschrijven is niet nodig.

Digitale inloop is vanaf 20:00 uur en om stipt 20:30 uur gaat de quiz van start. Het is belangrijk dat geïnteresseerden ruim op tijd online aanwezig zijn. Dit kan via de volgende link: www.twitch.tv/podiumvictorie.

Het is handig om de stream te bekijken via een laptop, tv of tablet. Vervolgens kan het invoeren van de antwoorden dan bijvoorbeeld via het mobiele apparaat. Per ronde is er een apart antwoord formulier. De linkjes naar de antwoordformulieren volgen op een later moment en zijn te vinden via de bovenstaande link. Na de popquiz zal de uitslag zo snel mogelijk online bekend worden gemaakt.

Toon meer

Cathy Niesten

Mijn naam is Cathy Niesten (20) en ik ben redacteur bij Regio Noordkop. Ik ben geboren en getogen in Den Helder en bereikbaar via cathy@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

1 reactie

Back to top button
%d bloggers liken dit: