Uitgaan

Nieuwe ronde voor het Rondje Kleinkunst

Advertentie:

Den Helder – De Vrienden van Den Helder organiseren zondag 10 maart het jaarlijkse Rondje Kleinkunst. Vier cabaret/kleinkunstacts op vier locaties dicht bij elkaar in Den Helder. Het publiek gaat van De Kampanje naar bibliotheek School 7, vervolgens naar Cinema Zevenskoop en tenslotte naar Rik Niks. Ze genieten vier keer een half uur van totaal verschillende acts.

Dit jaar heeft de organisatie Berit Companjen (stand-up comedy), Joosen en de Jager (cabaret), Spruijt en Opperman! (muziek met een lach) en Aron Elstak, cabaretier, liedschrijver, acteur, componist, zanger van het Spijkerlied.

Kaarten voor Rondje kleinkunst zijn te verkrijgen via www.vriendenvandenhelder.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button