Den HelderZakelijk

Dunselman bakt de beste kerststol van Noord-Nederland

Advertentie:

Den Helder – Van Den Helder tot Slagharen en van Leeuwarden tot Aalsmeer, Bakkerij Dunselman bakt de beste Kerststol van Noord-Nederland. Dat blijkt uit de regionale keuring van Topbakkers, waar de stol van de Helderse bakker met een 8- werd bekroond. Met dat cijfer is de stol de beste van de regio.

“Al jaren staan we in de top 3 van deze keuring, maar de extra liefde en aandacht van dit jaar wordt bekroond met de nummer 1 positie en daar zijn we megatrots op”, laat het bedrijf weten. Tijdens de keuring, die in opdracht van Topbakkers wordt uitgevoerd door de keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen, wordt naar diverse aspecten van het product gekeken. De geanonimiseerde producten worden beoordeeld op bijvoorbeeld vorm, kleur, geur en smaak/aroma. Het product moet aan hoge eisen voldoen.

Voor wie het interessant vindt: op deze website is het uitgebreide rapport te bekijken. De stol is niet alleen in de eigen winkels verkrijgbaar, maar bijvoorbeeld ook bij Albert Heijn Marsdiep, Spar Medemblik, Spar Abbekerk, Spar ’t Zand, Spar’s en Plus Hooijschuur op Texel.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button