112Den Helder

Brandweer opnieuw actief voor brand in bouwmaterialen

Den Helder – De brandweer moest woensdag opnieuw in actie komen voor de bouwmaterialen die eerder deze week in brand stonden op de Eikenhorst in Julianadorp. Afgelopen zondag en maandag zijn deze per container afgevoerd naar het bedrijventerrein Kooypunt, echter ontdekten medewerkers twee dagen later weer rook en hitte.

De materialen werden opgeslagen bij het afvalverwerkingsbedrijf Renewi aan de Nagelklinkersweg. Medewerkers die het materiaal, vooral isolatiemateriaal, wilden verwerken zagen dat het nog steeds in brand stond. Daarop alarmeerden zij de brandweer. De blusploeg uit Den Helder, OVDB en de Adviseur Gevaarlijke Stoffen zijn ter plaatse gekomen om een einde te maken aan het broei-effect. Zo kan het als afval worden verwerkt. 

Glocal Media
Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button