112

Politie in verband met beroving op zoek naar identiteit vier jongedames

Adverentie

Den Helder – De recherche is op zoek naar de identiteit van vier personen die op camera zijn vastgelegd. Ze zouden op 4 augustus betrokken zijn geweest bij een beroving in Den Helder. Gezien hun vermoedelijke minderjarigheid is in overleg met het Openbaar Ministerie besloten hen op dit moment onherkenbaar te vertonen. Als zij zich niet binnen twee weken hebben gemeld bij de politie dan worden zij alsnog herkenbaar vertoond.

  • Kent u of bent u één van deze personen?
  • Herkent u zichzelf in de beelden?
  • Heeft u andere informatie over deze zaak?

Neem dan contact op met de recherche in Alkmaar via dit tipformulier of telefonisch via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Graag onder vermelding van zaaknummer: 2022158873

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button