Uitgaan

Roon Staal doet Anna Paulowna aan tijdens zijn wintertour

Advertentie:

Anna Paulowna – Zanger en pianist Roon Staal komt in zijn nieuwe wintertour naar Anna Paulowna. Het concert vindt vrijdag 2 februari om 20:00 uur plaats in de Hervormde Kerk.

Met zijn warme tenorstem en melodieuze pianospel wil Staal het publiek meenemen in een magische, rustgevende sfeer. Volledig genaamd Hieronymus speelt hij – oomzegger van Ede Staal – bekende cover songs op authentieke wijze en eigen werken zowel in het Engels als Nederlands. Als kind stond Staal al op de theaterplanken en in tv-studio’s met artiesten als John Kraaijkamp sr., Ruth Jacott, Ron Brandsteder en Ernst Daniël Smit.

In de hitmusical Les Miserables speelde Staal de kinderrol Gavroche in het Carré theater en als jonge twintiger nam hij de titelrol in de rock-opera ‘Tommy’ op zich met lovende kritieken ten gevolg. In de musical Rembrandt speelde hij even later naast Henk Poort als zoon Titus van Rijn en met Chantal Janzen en Freek Bartels gaf hij in 2010 gestalte aan het verhaal van de Hollandse musical Petticoat waarmee hij de grote theaters aandeed. Met name daarna trad Roon veel op in het verre Oosten van Rusland en Japan met zijn solo werk terwijl hij in Nederland nu zo’n 4 touren per jaar volbrengt.

Kaarten
Alle informatie over dit concert kunt u vinden op de website www.roonstaal.com. Reserveringen kunnen daar worden gemaakt of via 06-15403125. Tickets kosten € 22,50. Kinderen en jongeren t/m 17 jaar hebben toegang voor € 12,50.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button