SportVideo

Wiron verkeert in zwaar weer door hoge energiekosten en vrijwilligerstekort (video)

Den Oever – Voetbalvereniging Wiron verkeert in zware tijden. De club heeft naast de hoge energiekosten ook een schrijnend tekort aan vrijwilligers. Sinds oktober is de nota voor het gas en elektriciteit verdrievoudigd. Daarom zal tijdens de ledenvergadering worden gevraagd om een contributieverhoging.

Het bestuur is momenteel wel bezig met een initiatief van de KNVB, waarbij de club helemaal wordt doorgelicht. Later komt er een rapport waarin wordt vermeldt hoe er nog kan worden bezuinigd.

Vrijwilligers
Een ander groot probleem is het tekort aan vrijwilligers. Johan: “Op sommige dagen zal bijvoorbeeld de kantine dicht blijven, omdat er geen personeel is. Niet alleen wij hebben er last van, het is een maatschappelijk probleem. Mensen hebben weinig tijd en dat breekt ook ons op.”

Wie de club wil helpen kan e-mailen naar secretariaatwiron@hotmail.com.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button