Sport

Greet Wijnvoord kampioen Sjoelclub DAS-RAAK

Advertentie:

Hippolytushoef – De kampioen van 2019 bij Sjoelclub DAS-RAAK is afgelopen dinsdag bekend gemaakt. Volgens de organisatie is het in het verleden nog niet zo spannend geweest. Er moest een hertelling plaats vinden omdat de sjoelers zo dicht bij elkaar zaten.

Greet Wijnvoord verbeterde haar gemiddelde met 2 winstpunten en wist daarmee kampioen te worden. Vanaf nu mag ze een gemiddelde gooien van 103. Op de tweede plaats eindigde Hieke Koning met 1 winstpunt en de derde plaats was voor Jannie van Teulingen tevens met 1 winstpunt. De poedelprijs ging dit jaar naar de kampioen van vorig jaar Wies Breet.

Er is gerekend met een tiende achter de komma om met name de tweede en derde prijs te kunnen bepalen. Wie het gemiddelde van het vorig jaar (2018) verbetert wordt kampioen bij de Sjoelclub. Dit wil dus (nog) niet zeggen dat iemand de beste speler is.

The Best of the Rest
Ook de strijd om The Best of the Rest was uitermate spannend. Geert Snakenborg was dit jaar de beste sjoeler met een gemiddelde van 115, op de hielen gezeten door Ineke Wagemaker met een gemiddelde van 114 (tweede) en Rens van den Berg met een gemiddelde van 113 (derde). Kortom ook dit jaar weer een spannende strijd gestreden om het kampioenschap en The Best of the Rest.

Omdat de sjoelclub beschikt over voldoende wedstrijdbakken kunnen er nog steeds nieuwe spelers bij. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Oktje Staats 0227 592231 / 06 2820 9658 of Ineke Wagemaker 06 4054 8433. Of loop (vrijblijvend) op dinsdagmiddag vanaf 13:30 uur even binnen bij het Dorpshuis Hippo Kerkhofsteeg 2 in Hippolytushoef. Iedereen is van harte welkom.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button