112

Helderse Vallei raakt deel omheining kwijt door storm

Advertentie:

Den Helder – Een groot deel van de omheining bij de ingang van het bezoekerscentrum van De Helderse Vallei is in de nacht van dinsdag op woensdag omgewaaid door de harde wind. De brandweer heeft de omgewaaide delen in stukken gezaagd en HMS Den Helder heeft met een snelle actie verzwaarde noodhekken geplaatst.

Een voorbijganger zag bij toeval het hekwerk omgaan en alarmeerde de bewakers van Deko beveiliging met de gedachte dat de dieren zouden kunnen ontsnappen. Dankzij snel ingrijpen van bewakers en gealarmeerde medewerkers van De Helderse Vallei kon het ontsnappen van de herten worden voorkomen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button