Hollands Kroon

Weer meer kerstbomen ingeleverd in Hollands Kroon

Advertentie:

Hollands Kroon – De jaarlijkse inzamelactie van kerstbomen in de gemeente Hollands Kroon heeft dit jaar weer meer bomen dan vorig jaar opgeleverd. “Ieder jaar zien we een toename van het aantal kerstbomen dat de versnipperaar in kan: vorig jaar 3750 kerstbomen, dit jaar ruim 4200”, laat de gemeente via Facebook weten.

Het ophalen van kerstbomen door kinderen blijkt ook behoorlijk populair. Ze kunnen hier dan ook een leuk zakcentje mee verdienen. Er waren zelfs kinderen die met hun hele club meer dan 350 bomen hadden verzameld.

Sommige kinderen werden bijgestaan door hun ouders of opa’s en oma’s. “Je zag ze glunderen als ze hun zuurverdiende centjes kregen. Toch veel leuker en gezonder dan achter de computer zitten?”, zo zeggen de mannen van Meldingen en het beheerteam van Hollands Kroon. Door die gezamenlijke actie is alles weer keurig opgeruimd. Op naar volgend jaar kerst!

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button