Zeemacht

Kansloze nederlaag Zeemacht badmintonners tegen De Shuttle

Advertentie:

Den Helder – De badmintonners van Zeemacht hebben in Wormer een kansloze 8-0 nederlaag geleden. Met een vrij gehavend team en tegen een opponent die een oud-eredivisie speelster in haar gelederen had opgesteld, was het niet bij machte om ook maar enige tegenstand te bieden. Bovendien wist geen enkele speler zijn of haar niveau te halen. Alle partijen werden in twee games verloren.

Dico Wouters en Thom Goedhart konden in het mannendubbel nog redelijk meekomen gezien de 21-18 en 21-15 eindstand. Susan Hazelaar en Carla Kruiten konden geen potten breken in het vrouwendubbel en verloren met 21-9 en 21-11. Hans Tabeling, voor deze gelegenheid als eerste heer geposteerd, had weinig in te brengen tegen zijn sterke tegenstander en datzelfde gold ook voor Carla Kruiten, die eveneens ruimschoots verloor.

Enkelblessure
Ook Thom Goedhart kreeg geen grip op zijn tegenstander en kreeg in de partij bovendien last van een oude opspelende enkelblessure. Susan Hazelaar was redelijk gelijkwaardig aan haar tegenstander, maar toch moest zij de wedstrijd met 21-19 en 21-14 gewonnen geven.

De beide gemengd dubbelpartijen waren ook voor De Shuttle. Carla Kruiten en Hans Tabeling verloren met ruime cijfers, Susan Hazelaar en Dico Wouters (zie foto) deden het iets beter maar ook zij gingen onderuit (21-19 en 21-16).

Komende zondag 21 januari speelt het team de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Tegenstander is HBV en de ontmoeting begint om 10.00 uur in sporthal De Brug.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button