Den HelderSportVideo

Leden Crossfit roeien duizenden euro’s bijeen voor Pink Ribbon

Den Helder – Zeven leden van Crossfit Den Helder hebben zaterdag met succes een roeimarathon voltooid. Ze begonnen even na 09.00 uur en roeiden allen op eigen tempo de 42.195 meter. Een hele prestatie en ook nog voor een goed doel. De totaalopbrengst is voor Stichting Pink Ribbon, die het geld gebruikt in de strijd tegen borstkanker.

Amy Stewart is de initiatiefneemster van de marathon. “Bij mijn moeder is vorig jaar borstkanker geconstateerd en dit is mijn manier om het te verwerken”, vertelt ze. Moeder Agnita is trots op haar dochter en kan gelukkig melden dat ze inmiddels schoon is verklaard.

Behalve Amy namen ook Jeen Mulder, William Striet, Justin Riemers en (in teamverband) Michel Dobber, Britt Lugtenburg, Esther van Gils en Fiona Stewart deel aan de roeimarathon. Na uren sporten en zweten kon het totaalbedrag bekend worden gemaakt: ruim 4600 euro!

Toon meer

Sanne Scharloo

Sanne Scharloo werkte tussen januari 2020 en september 2022 als AV-specialist bij Regio Noordkop. Inmiddels heeft ze haar carrière voortgezet als editor bij Nienke Plas.

Wellicht ook interessant

Back to top button