Den Helder

Taart VVD voor het Hospice

Adverentie

Den Helder – De VVD heeft vrijdag de vrijwilligers van het Hospice “Zorg aan Zee” in Den Helder in het zonnetje gezet. In het hospice worden mensen verzorgd die zich in de laatste fase van hun leven bevinden. Sinds de opening in 2005 zorgen maar liefst 136 vrijwilligers dat zij hun laatste dagen op een waardige en fijne manier kunnen doorbrengen.

Als blijk van dank en waardering voor hun inzet kreeg het hospice uit handen van VVD-Statenlid Hanneke Kaamer van Hoegee en de VVD-fractie in de gemeenteraad een aantal Valentijnstaarten. “Het hospice doet fantastisch werk en we mogen ons gelukkig prijzen dat we in Den Helder een dergelijke instelling hebben”, aldus Hanneke. “Wij vinden het geweldig dat zoveel vrijwilligers hier aan bijdragen. Een aantal taarten als blijk van waardering is daarom meer dan verdiend!”

Voor de VVD draait Valentijnsdag niet alleen om verliefdheid of geheime liefdes, maar ook om naastenliefde. Daarom reikt de VVD-Statenfractie in Noord-Holland ieder jaar rond Valentijnsdag een taart uit aan personen en instellingen die zich op een bijzondere manier verdienstelijk maken voor de samenleving. Deze mensen of organisaties verdienen een taart, omdat zij zich – vaak belangeloos – inzetten voor hun buurt, wijk, dorp, stad of zelfs regio.

In Den Helder wordt deze Valentijnsactie traditiegetrouw uitgevoerd samen met de gemeenteraadsfractie van de VVD Den Helder. Raadslid Rogier Bruin: “Het was mooi en goed om de verhalen en de uitleg van de aanwezige vrijwilligers te horen. Het is wel duidelijk dat zonder hun belangloze inzet het runnen van een hospice onmogelijk is. Daarom niets dan lof en respect voor al deze Doeners

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button