Hollands KroonPolitiek

Beëdiging fractieondersteuner ChristenUnie Hollands Kroon

Nieuwe Niedorp – Tijdens de raadsvergadering van 18 februari wordt Hans van Eck uit Nieuwe Niedorp beëdigd als fractieondersteuner voor de ChristenUnie in Hollands Kroon. Daarmee is hij de opvolger van Marjon Tolhuis, zij werd in de vorige vergadering beëdigd als raadslid.

Hans is sinds 2017 betrokken bij de fractie en heeft zich vooral toegelegd op het gebied van economische ontwikkeling, havens en milieu. “Het is voor mij belangrijk om te streven naar een samenleving waar we aandacht hebben voor elkaar, voor Gods schepping en een overheid die naast de burger staat en kiest voor wat echt telt”, aldus Hans.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button