Den HelderPolitiek

VVD steekt hart onder de riem bij zorgpersoneel

Den Helder – Elk jaar gaat de VVD Den Helder op 14 februari langs bij vrijwilligersorganisaties of instellingen die een hart onder de riem kunnen gebruiken.

Dit weekend is gekozen voor de medewerkers van alle zorginstellingen in Den Helder. VVD-raadslid Rogier Bruin: “Door corona is het voor iedereen een moeilijk jaar geweest. Maar voor zorgpersoneel was het natuurlijk extra moeilijk. Want zij moesten gewoon hun werk blijven doen, waarbij anderhalve afstand houden per definitie niet mogelijk is. En waarbij persoonlijk contact nu juist zo belangrijk is.”

“Wij willen hen hiermee bedanken voor hun inzet. Zowel de medewerkers in het ziekenhuis als zij die in verzorgingstehuizen de ouderen en hulpbehoevenden in onze gemeente verzorgen”, aldus Bruin.

IJsclubs
Daarnaast hebben zij de vrijwilligers van beide ijsclubs verrast met vlaai van MultiVlaai. Dankzij hun inzet de afgelopen week was het voor de jeugd mogelijk om eindelijk weer eens op natuurijs te schaatsen. Ook dat vergde vanwege de coronamaatregelen, en vanwege de kou, natuurlijk een extra inspanning. Reden voor de VVD om ook hen te bedanken.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button