Uitgaan

Jacob Olie trio in Hippolytuskerk

Hippolytushoef – Het Jacob Olie trio, bestaande uit Jacobus den Herder op piano, Diet Tilanus op viool en Jurrian van der Zanden op de cello, komt zondagmiddag 27 februari om 15:30 uur spelen in de Hippolytuskerk in Hippolytushoef.

Het programma bestaat deze middag uit pianotrio’s van Felix Mendelssohn, Frank Martin (zijn trio op populaire Ierse volksmelodieën) en Antonin Dvorák (zijn Dumky trio, gebaseerd op Slavische volksdansen). Het thema van de ‘volksmuziek’ gemengd met het klassiek getinte pianotrio van Mendelssohn maakt dit concert tot een groot muzikaal feest.

Kaarten bestellen
Kaarten voor dit concert zijn te bestellen voor € 17,50 via de website of bellen met Gideon van Beek 0227 720204. Kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding van een betalende ouder gratis toegang.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button