Hollands Kroon

LTO Noord benoemt Marbel de Graaf als regiobestuurder van Noord-Holland

Wieringerwerf – LTO Noord, de belangenbehartiger van boeren en tuinders, heeft Marbel de Graaf uit Wieringerwerf benoemd als provinciaal voorzitter in de regio West.

De Graaf is zelf woonachtig op een akkerbouwbedrijf met vergaderlocatie en al enkele jaren bestuurlijk actief bij LTO Noord Hollands Kroon. Als themahouder Markt & Maatschappij Noord-Holland was zij kartrekker van diverse publieksacties in Noord-Holland.

De Graaf kijkt ernaar uit om aan de slag te gaan: “Ik hou heel erg van de kracht van onze vereniging. Al die leden, al die afdelingen, dat is goud waard. Wanneer wij ons collectief inzetten voor een bepaald doel kunnen we zo’n ongelofelijk groot statement maken en daarmee ons doel bereiken. Een krachtige agrarische sector met LTO Noord als samenwerkingspartner.”

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button