Uitgaan

Voorjaarsmarkt in De Lichtboei met Theeater en ballonnenkunstenaar

Advertentie:

Den Helder – Zorggroep Tellus organiseert op vrijdag 29 maart, op Goede Vrijdag, een voorjaarsmarkt bij locatie De Lichtboei. Na het succes van de kerstmarkt nodigt de zorggroep buurtbewoners nu uit om het voorjaar in te luiden en elkaar te ontmoeten.

Deze dag wordt een tombola georganiseerd en Theeater komt langs met een draaiorgel en natuurlijk thee. Voor de kinderen treedt om 10.30 uur een ballonnenkunstenaar op. Daarnaast bieden de handwerkclub en creaclub ‘De Handige Handen’ hun prachtige werken, zoals kleden, sjaals, kaarten, schilderijen en haakwerkjes tegen contante betaling te koop aan.

De dag duurt van 10.00 tot 14.30 uur in de Lichtboei, IJsselmeerstraat 2, Den Helder. Tanith van Campen, Kwartiermaker Welzijn: “De voorjaarsmarkt staat in het teken van gezelligheid en elkaar ontmoeten. Wij vinden het heel gezellig als u komt!”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button