112

Auto uitgebrand op Fabrieksgracht Den Helder

Den Helder – Een toevallig voorbijrijdende taxi ontdekte woensdag vroeg in de ochtend een beginnende autobrand op de Fabrieksgracht. De auto stond geparkeerd op een invalidenparkeerplaats en was niet meer te redden.

De brandweer werd om 01.38 uur gealarmeerd door een passerende taxichauffeur. De spuitgasten hadden het vuur snel onder controle. De gehele voorkant en het interieur van de auto is vernield.

De politie start een onderzoek, heeft buurtbewoners bevraagd en is onder meer op zoek gegaan naar camerabeelden. De auto zal bij daglicht worden onderzocht door de forensische technische recherche en daarna worden weggehaald door een bergingsbedrijf.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button