Jeugd

Stevig klim- en klauterplezier voor kleine kinderen in het Junglefestijn

Advertentie:

Kop van Noord-Holland – Deze voorjaarsvakantie bouwen de buurtsportcoaches van Team Sportservice Noordkop diverse gymzalen om voor stevig klim- en klauterplezier: het Junglefestijn. De data zijn 27 en 28 februari en 1 maart.  

Het junglefestijn is bedoeld voor kleinere kinderen, van 4 tot en met 8 jaar (groep 1 t/m 4). “Ga op jacht naar dieren, spring over sloten, slinger aan lianen en laat zien dat jij een echte Tarzan bent!”, roept André Haarsma alle kleinere kinderen op. Hij is de begeleidende buurtsportcoach van deze activiteit. 

Wanneer
Lekker bewegen past in een gezond leven. Om meer kinderen een kans tot klimmen en klauteren te geven, wordt gewerkt met tijdsblokken. Opgeven voor blok 1 van 10.00 tot 11.00 uur, of blok 2 van 11.15 tot 12.15 uur.
– Maandag 27 februari komt het Junglefestijn naar De Waldervaart, Merelstraat 38 in Schagen;
– Dinsdag 28 februari in IKC Spoorbuurt, Nieuweweg 17-19 in Anna Paulowna;
– Woensdag 1 maart in OKK Den Helder, Marsdiepstraat 282 in Den Helder. 

Kosten en aanmelden
Kosten voor deelname: 2,50 euro. Aanmelden is verplicht en kan via www.noordhollandactief.nl. Kinderen die onder de Meedoenregeling van de gemeenten vallen, kunnen gratis meedoen, meld hen dan aan via Manon Verblaauw: mverblaauw@teamsportservice.nl.

Toon meer

Nadia Krijns

Nadia is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Julianadorp. Ze is bereikbaar via nadia@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button