Defensie

Inschrijving voor de FLO receptie verbindingsdienst geopend

Advertentie:

Den Helder – De vereniging FLO Verbindingsdienst Koninklijke marine houdt op donderdag 23 mei een reünie. Actief dienende en zij die gediend hebben bij de marineverbindingsdienst kunnen zich aanmelden.

De Vereniging FLO Verbindingsdienst Koninklijke marine stelt zich ten doel het contact tussen actief en ex-actief dienend personeel van de Marine Verbindingsdienst te onderhouden en te bevorderen. Er vinden tweemaal per jaar recepties plaats en die worden al meer dan 40 jaar gehouden. Tijdens deze recepties wordt ook veelal gelegenheid gegeven aan actief dienende verbindelaren die met functioneel leeftijdsontslag gaan om afscheid te nemen. De vereniging kent meer dan 700 leden. Algemene informatie over deze vereniging is te vinden op de website www.bravozulu.nl.

Aanmelden
Het programma van de reünie begint om 14:00 uur met een receptie en vanaf 17:30 uur wordt een BBQ gehouden tot 19:30. De receptie vindt plaats in gebouw de Witte Raaf op het terrein van de Marine Kazerne Willemsoord op de Nieuwe Haven. Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Aanmelden voor de receptie en BBQ is mogelijk. Tevens kan apart worden ingeschreven voor de receptie of BBQ.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button