112

“Niets aan de hand” bij ‘schietpartij’

Advertentie:

Den Helder – Een schietpartij in de Beatrixstraat. Die melding kwam zondagmiddag voorbij en inderdaad, de politie was gebeld, kwam ter plaatse en deed een zoektocht in de omgeving. Er lijkt echter niets aan de hand.

“We werden gebeld dat iemand een groepje mannen zag lopen en een knal had gehoord”, vertelt de politievoorlichter. “Ter plaatse troffen we geen gewonden, wel twee mannen die overigens niks wilden verklaren en verder lijkt er dus niets aan de hand. We hebben in elk geval geen strafbare feiten kunnen waarnemen en er zijn ook geen aanhoudingen verricht.”

Zowel politie als marechaussee kwamen ter plaatse. Uit voorzorg is in de omgeving gezocht naar verdachte personen en bewijs van een schietpartij, maar tevergeefs. Een omstander laat echter weten dat een van de mannen aangaf “niet geraakt” te zijn. Dat zou dus betekenen dat er wel iets is voorgevallen.

Mogelijk straks meer informatie

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button