Den Helder

Nog even snel naar de coffeeshop

Advertentie:

Den Helder – Het nieuws dat alle horeca zondag om 18.00 uur dicht moest vanwege de maatregelen rond het Coronavirus bracht in rap tempo heel wat mensen op de been. De coffeeshops in de Koningstraat kregen met grote drukte te maken. Blijkbaar wilden veel Nieuwediepers nog even een voorraadje aanschaffen, nu het nog kon.

Het kabinet kondigde zondag aanvullende maatregelen in de strijd tegen het Coronavirus aan. Alle horeca moet tot 6 april dicht, net als de scholen, kinderopvang en sportclubs.

Overigens betekende de maatregel dat de horeca om 18.00 uur dicht moest en dat lukte niet overal. De politie besloot tot handhaving.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button