Den HelderHollands KroonPolitiek

Verkiezingen van start, eerste regiokandidaten brengen hun stem uit (video)

Advertentie:

Regio Noordkop – De verkiezingen voor de Tweede Kamer zijn maandag van start gegaan. Uit de Noordkop staan meer lokale kandidaten dan ooit op de verschillende kandidatenlijsten. Twee van hen besloten op de eerste verkiezingsdag al direct hun stem uit te brengen.

Daan Pruimboom bracht een bezoek aan de Ankerkerk in Hippolytushoef om te stemmen. Met het rode potlood maakte hij het rondje bij zijn eigen naam rood, te vinden in de kolom van de Lijst Henk Krol. Aan alle zwevende kiezers doet Daan de oproep in elk geval te gaan stemmen en als het even kan te kiezen voor een kandidaat uit de regio, want het Noordkopgeluid mag in Den Haag best wat vaker worden gehoord.

In Den Helder ging Sylvia Hamerslag, kandidaat namens Code Oranje, naar het stembureau in schouwburg De Kampanje. Ze weet zich in elk geval verzekerd van twee stemmen, want ze had ook een volmacht van haar zoon bij zich.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button