Den Helder

Soropotimisten verblijden Odensehuis met gulle gift

Advertentie:

Den Helder – Het Odensehuis ontving uit handen van Mieke Kerstens afgelopen donderdag 8 maart de opbrengst van een inzameling door de Helderse Soroptimisten. Oorspronkelijk stond een Winterfair gepland, die vanwege corona geen doorgang vond. Des te opmerkelijker dat het respectabele bedrag van € 750,- aan penningmeester Arie van der Ree kon worden overhandigd. Het geld zal worden in gezet voor de activiteiten, die de deelnemers met elkaar organiseren.

In het Odensehuis aan de Kemphaanstraat ontmoeten mensen met geheugenproblemen en beginnende dementie en hun naasten elkaar. De activiteiten worden door de deelnemers zelf bepaald en zijn zeer divers. Ze variëren van spelletjes en een gezamenlijke lunch tot voorlichtingsmiddagen, beweging en uitjes buiten de deur. Een indicatie is daarbij niet nodig.

Het Odensehuis is twee dagdelen per week open. Meer informatie op de website.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button