Den HelderJeugd

135 teams schrijven zich in voor schoolvoetbaltoernooi Den Helder

Advertentie:

Den Helder/Julianadorp – Voor de 95e keer strijden 26 basisscholen uit Den Helder en Julianadorp in maart en april om de felbegeerde schoolvoetbaltitels. In totaal hebben 1120 kinderen zich opgegeven en deze zijn verdeeld over 135 teams.

Het toernooi start op woensdag 27 maart. Om 13:30 uur zullen de eerste fluitsignalen op de complexen van FC Den Helder, HCSC en JVC te horen zijn. De kinderen voetballen in vijf categorieën: jongens en meisjes bovenbouw, jongens en meisjes onderbouw en de mix jongens en meisjes onderbouw.

Op woensdag 3 april is de tweede speelronde en komen alle teams en kinderen wederom in actie. De finalewedstrijden worden 10 april gespeeld op het complex van FC Den Helder. Stichting Schoolvoetbal is er weer in geslaagd enthousiaste sponsors te vinden waardoor er geen inschrijfgeld betaald hoeft te worden. Hierdoor is het voor alle scholen mogelijk alle kinderen die dit willen gratis te laten meedoen.

Parkeren
Het bestuur van Stichting Schoolvoetbal Den Helder doet een dringend beroep op alle supporters die naar de complexen komen zoveel mogelijk op de fiets te komen. De supporters die met de auto komen dienen hun auto te parkeren zoals het hoort. Als er iets gebeurt moeten de hulpdiensten er namelijk langs kunnen. Alle informatie over het schoolvoetbaltoernooi is te vinden op de website: www.schoolvoetbaldenhelder.nl.

Basisscholen De Vlieberg en De Fontein kroonden zich in 2023 tot winnaar van het schoolvoetbaltoernooi.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button