Hollands KroonPolitiek

Burgemeester Van Dam in herkansing op Facebook

Anna Paulowna – De eerste keer lukte niet vanwege technische problemen, maar burgemeester Rian van Dam van Hollands Kroon gaat donderdagmiddag 16 april een nieuwe poging wagen. Op deze middag zit zij tussen 14.00 en 14.30 uur klaar om via Facebook alle vragen van bewoners te beantwoorden.

Speciaal worden jongere inwoners van harte uitgenodigd om vragen te stellen of van gedachten te wisselen. Zoon, dochter, vader of moeder: iedereen mag donderdagmiddag digitaal aanschuiven.

De burgemeester kan zich voorstellen dat binnen Hollands Kroon vragen zijn over de maatregelen inzake de coronacrisis, over de toekomst of over de eigen omgeving. Via facebook gaat zij graag in gesprek met de inwoners van Hollands Kroon.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button