De Helderse Vallei organiseert TuinChallenge

Den Helder – De meivakantie komt er aan. Traditiegetrouw komen dan veel gezinnen met kinderen langs bij De Helderse Vallei. Door de maatregelen omtrent het coronavirus is dat waarschijnlijk niet mogelijk, want het is nog niet duidelijk wanneer de poort van De Heldere Vallei weer open mag. Daarom heeft De Helderse Vallei een oplossing bedacht: ze komen (digitaal) naar de bezoekers toe!

In de meivakantie kunnen gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd meedoen aan de ‘TuinChallenge’. Zo kan er toch deelgenomen worden aan de activiteiten van De Helderse Vallei, maar dan in de eigen tuin! De TuinChallenge duurt van dinsdag 28 tot en met donderdag 30 april. Deelnemers lenen vooraf de benodigde materialen bij De Helderse Vallei die zij tijdens de TuinChallenge gaan gebruiken. Elke dag vertelt educatief medewerker Marcel in een kort filmpje welke activiteiten er die dag op het programma staan en welke spullen daarvoor nodig zijn.

Tot 20 april kunnen gezinnen zich opgeven voor deelname aan de TuinChallenge via www.deheldersevallei.nl/agenda. Er kunnen maximaal 25 gezinnen/adressen meedoen. Bij voldoende animo wordt de challenge op een andere datum nogmaals georganiseerd.

Exit mobile version