Hollands KroonPolitiek

Gemeenteraad heeft bemoedigende woorden voor inwoners

Anna Paulowna – In een open brief aan de inwoners toont de gemeenteraad van Hollands Kroon respect aan iedereen die direct of indirect te maken heeft met het coronavirus. “De maatregelen treffen iedereen en zullen dat voorlopig ook nog wel doen. De boodschap van de raad is daarom om positief te blijven en de dingen te zien die u op dit moment een goed gevoel geven.”

Ook roept de raad op om het aan te geven in de eigen omgeving als hulp nodig is. “Veel inwoners hebben initiatieven opgezet om anderen te helpen. Het is fijn om de betrokkenheid van de inwoners te zien. Op de website www.hollandskroon.nl ‘spontane hulp’ zijn verschillende initiatieven verzameld.

Volledige tekst
“Het is een bijzonder heftige en emotionele tijd. De door het kabinet gestelde maatregelen vragen veel van ons allemaal. Onze gedachten zijn bij iedereen die hier direct of indirect mee te maken heeft. Wij willen ons respect uitspreken voor iedereen die zijn best doet om het coronavirus onder controle te krijgen. Daarom heeft de gemeenteraad van Hollands Kroon een boodschap voor u. Blijf positief en houd contact met elkaar! Er zijn zelfs in tijden als deze positieve dingen, zoals het mooie weer, tuinen die worden opgeknapt, de natuur die ontwaakt en de eerste lammetjes die springen in de wei. Er zijn ook veel initiatieven van mensen die hulp bieden aan degenen die het nodig hebben. De gemeente Hollands Kroon heeft verschillende initiatieven verzameld op de website www.hollandskroon.nl ‘spontane hulp’. Fijn om te merken hoe inwoners elkaar willen helpen. Geef het in uw omgeving aan als u hulp nodig heeft maar bovenal houd vol en blijf gezond!”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button