UitgaanZakelijk

Diverzo gaat live met modeshow en muziek

Den Helder – Diverzo houdt vanavond (15 april) om 19:30 uur Diverzo LIVE, waarin het bedrijf meldt ‘NEXT LEVEL’ te gaan. Door middel van een livestream kan gekeken worden naar een fashionshow, zijn verschillende prijzen te winnen middels een loterij én is er live muziek van Loïs Lane. Diverzo biedt dit allemaal gratis aan.

Wie kent Diverzo ondertussen niet in Den Helder? Eigenaren Danny Janssen en Kim Laan hebben met een combinatie van modieuze kledingzaak Diverzo Mode, waar onder andere merken zoals Ibana en Hugo Boss te verkrijgen zijn, en Diverzo Café een uniek concept op de kaart gebracht in Den Helder. Een plek waar je op het juiste adres bent voor zowel stijlvolle dames- en herenmode als lifestyle artikelen, maar waar een ieder ook terecht kan voor een smaakvolle stadslunch of in het loungecafé. En dat allemaal op één locatie op de kop van de Beatrixstraat.

Aanmelden voor Diverzo LIVE kan via: diverzomode.nl/live.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button