Den HelderZakelijk

Helders reisplatform Musjroom start affiliate programma

Advertentie:

Den Helder – Helders reisplatform Musjroom is gestart met een affiliate programma en opent daarmee de deuren voor bloggers, reizigers, influencers en vakantiewebsites om als affiliate partner eenvoudig een extra inkomen te verdienen. Musjroom wil hiermee haar groei in Nederland en uitbreidingen naar andere landen binnen Europa verder stimuleren en zo ook de band met reisliefhebbers versterken.

Musjroom is 1,5 jaar geleden gestart met een app voor last minute boekingen voor reizigers, maar zag met de pandemie haar kans om te groeien verloren gaan. Daarom heeft Musjroom een jaar geleden besloten om meer te richten op verblijven, zoals vakantiehuisjes en overnachtingen. Dankzij deze keuze heeft het reisplatform zelfs tijdens de pandemie een sterke groei kunnen realiseren en hebben ze meerdere prijzen gewonnen, waaronder afgelopen zomer ‘Geniaal Lokaal’ van Visa.

Om de groei en de band met bloggers verder te stimuleren is Musjroom’s affiliate programma in april 2021 live gegaan. De aangesloten partners kunnen rekenen op royale beloningen voor ieder succesvol verblijf die dankzij hun hebben plaatsgevonden. Websites en partners kunnen zich eenvoudig aanmelden via www.musjroom.nl/affiliate.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button