112

Snorfietser komt akelig ten val in Oosterend

Advertentie:

Oosterend – De ambulance werd woensdagavond rond half negen opgeroepen voor een ongeval in de Vliestraat in Oosterend op Texel. Ter plaatse werd een man met verwondingen aan zijn hoofd aangetroffen.

De man reed op zijn Solex snorfiets door het dorp en raakte door nog onbekende oorzaak een stoeprand in de bocht van de Vliestraat en kwam daar bij lelijk ten val. Buurtbewoners hebben direct eerste hulp verleend en zich over de gewonde man ontfermt tot de ambulance en politie ter plaatse kwam.

De man heeft een flinke hoofdwond en vermoedelijk een hersenschudding opgelopen. Het slachtoffer wordt door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis op het vaste land.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button