Den HelderJeugd

Nieuwe speelplek voor kinderen Boterzwin

Advertentie:

Julianadorp – De speelplek in Boterzwin is toe aan een opknapbeurt, zo meldt de gemeente Den Helder in een brief aan omwonenden. Onlangs werd een bewonersbijeenkomst gehouden en nu is het de taak aan bewoners om te stemmen op 1 van de twee ontwerpen. Het huidige speelhuisje wordt binnenkort verwijderd.

Het inrichten van een speeltuin kan op heel veel manieren, maar niet alles past op deze plek en binnen het beschikbare budget. Het doel is een leuke speelplek voor kinderen van verschillende leeftijden. “We hebben nu twee uitgewerkte idee├źn voor de invulling van de speelplek”, meldt de gemeente. “De kinderen en bewoners mogen kiezen welke van de twee ontwerpen we gaan uitvoeren.”

Bewoners hebben een brief gehad waarin staat hoe ze kunnen stemmen, ze hebben daar tot 21 april de tijd voor. De planning is dat de nieuwe speelplek in de zomer klaar is.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button