Den Helder

TEDx voor derde keer naar Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Na twee succesvolle eerdere edities wordt TEDxDenHelder voor de derde keer georganiseerd op dinsdag 25 oktober 2022. “Een eer om het weer te mogen organiseren”, geeft Michel Pater aan. Hij is één van de vier organisatoren die al vanaf de eerste editie betrokken is bij TEDxDenHelder. “Het is een fantastisch evenement om te mogen organiseren. We merken echt dat TEDx een gevestigde naam is. De eerdere edities trokken niet alleen bezoekers uit de regio, maar daarnaast ook landelijk en zelfs internationaal. Een bevestiging dat TEDx verbindt en dat er interesse in is.”

TEDx zijn lokaal georganiseerde evenementen waarbij sprekers via TED talks inspirerende, korte presentaties geven. TED staat voor Technology, Entertainment en Design. De onderwerpen van de presentaties zijn breed, waardoor het evenement voor iedereen toegankelijk en interessant is. “Het thema van TEDxDenHelder is dit jaar ‘Under ConstruXion’. Dit thema omvat niet alleen De Kop van Noord-Holland, waar altijd gebouwd wordt aan de regio, maar het omvat ook de toekomst. Wij als mensen werken aan onze dromen, aan innovaties, relaties en aan een betere wereld. De wereld en wij zijn immers nooit af. We zijn altijd in ontwikkeling”, licht Pater toe. De locatie leent zich ook uitstekend voor dit thema. De Kampanje staat op de Oude Rijkswerf Willemsoord. Een historisch en monumentaal deel van Den Helder. Vroeger werd hier volop gebouwd aan onder andere schepen. Vandaag de dag verbindt deze locatie door de vele horeca, bedrijfspanden en De Kampanje.

Verkoop kaarten
De eerste twee edities waren snel uitverkocht en ook deze editie verwacht Pater dat dit weer gaat gebeuren. “We horen vanuit verschillende hoeken al dat er veel interesse is in TEDxDenHelder. Het belooft ook echt een inspirerende dag te worden. De sprekers zijn al vastgelegd. Meer dan vijftien verschillende sprekers uit binnen- en buitenland zullen een TED talk houden over onder andere duurzaamheid, onderwijs, het leven, kunst, de liefde en techniek. Alles met als doel de bezoeker zo breed mogelijk te informeren en vooral ook te inspireren.”

De kaartverkoop start op maandag 25 april om 10:00 uur via de website van Stadsschouwburg De Kampanje op www.dekampanje.nl. Een toegangskaart kost 25 euro per persoon. Dit is inclusief lunch, drinken en een afsluitende borrel. Meer informatie is te vinden op www.tedxdenhelder.nl.

TEDxDenHelder – aftermovie 2018

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button