Hollands KroonZakelijk

Niet alle ambulante handel redt het in Hippolytushoef

Advertentie:

Hippolytushoef – Sinds jaar en dag bevonden zich aan het Kerkplein rondom de kerk een tweetal marktkramen te weten een kaas- en groenteboer.

Jarenlang zat van Etten eerst op ’t Hoekje en later is deze verhuisd naar het Kerkplein. Enkele jaren geleden hebben Piet en Age de kraam overgenomen en komen elke zaterdag trouw naar Hippolytushoef.

Naast de groenteboer stond een kaasboer die minder wilde gaan werken en daarom de zaterdag in Hippolytushoef heeft afgestoten.

Hierna hebben verschillende handelaren op de plek naast de groenteboer gestaan maar allemaal zonder succes. Laatste kraam was een visboer uit Volendam maar ook deze kon naar eigen zeggen niet voldoende omzet draaien.

Niet alleen op zaterdag loopt het terug maar ook doordeweeks waren er verschillende kramen op het Kerkplein te vinden. Ook deze zijn inmiddels verdwenen.

Klanten reageren verbaasd dat er kramen verdwijnen. “ Was net gewend dat er weer een visboer stond en nu is hij zomaar weer weg zonder iets te melden”.

De groenteboeren Piet en Age geven niet op en blijven elke zaterdag trouw hun producten aanbieden.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button