Sport

JVC vrouwen kronen zich tot kampioen

Advertentie:

Julianadorp – De voetbalsters van JVC 1 zijn afgelopen zaterdag kampioen geworden in de vierde klasse zaterdag. De ploeg uit Julianadorp won thuis tegen nummer twee DEM met 4-1.

Waar de heenwedstrijd nog met 0-1 werd verloren, lieten de dames van JVC deze keer niets aan het toeval over. Vrij snel kwamen de dorperdames op een 1-0 voorsprong. Lilian Reinderman kon op aangeven van Nienke Dorst de 1-0 binnenprikken. Ook de 2-0 liet niet lang op zich wachten. Een vrije trap van Wendy Holswilder werd meegegeven aan Lean Hamburg, zij dribbelde nog enkele passen en kegelde de bal vanaf een meter of twintig de kruising in.

Het leek nog even spannend te worden na de aansluitingstreffer van DEM (2-1), maar nog voor rust bracht JVC de marge weer op twee: 3-1. Reinderman wist door goed druk zetten de bal te veroveren en ronde bekwaam af. Ook na de rust waren de JVC dames de bovenliggende partij. Een foute inspeelbal van de DEM-goalie leidde de 4-1 in. De bal werd dankbaar onderschept en met een prima schuiver in de lange hoek bracht Laura van de Worp de 4-1 eindstand op het scorebord. Het kampioenschap was in de pocket.

Feest
Daarna werd er nog lang en op waardige wijze feest gevierd. Het damesteam van JVC heeft kwaliteit en zal volgend jaar in de derde klasse ongetwijfeld nog veel mooie resultaten boeken.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button