Sport

Kleine Sluis pakt vlak voor tijd de volle winst

Advertentie:

Anna Paulowna – De veldvoetballers van Kleine Sluis hebben in de derde klasse met 1-0 gewonnen van Texel ’94. De enige treffer kwam op naam van Jaap Geerligs. Hij scoorde eerder dit seizoen ook al tegen de eilandbewoners, ook toen werd er met één treffer verschil gewonnen.

Kleine sluis wist vooraf dat het moest winnen om meer afstand te nemen van de andere tegen degradatiekandidaten. Eén daarvan is Texel ’94, dat na deze nederlaag stijf onderaan staat. Het wordt voor hen moeilijk om te voorkomen dat het volgend seizoen in de vierde klasse moet uitkomen.

Na een halfuur spelen moest Texel ’94 al verder met tien man, omdat de scheidsrechter zag dat een speler van Kleine Sluis slachtoffer werd van agressie. Ondanks dat de ploeg uit Anna Paulowna met een man meer speelde, konden zij maar niet dominant worden. Zo kende het duel maar weinig kansen en leek het er lange tijd op dat het in 0-0 zou eindigen. Pas in de slotminuut kon Geerlings voorkomen dat Kleine Sluis puntverlies leed. Hij haalde snoeihard uit en maakte de 1-0.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button