Uitgaan

Shoreline treedt live op bij HelderPop OnStage

Advertentie:

Den Helder – HelderPop OnStage wordt elke derde vrijdag van de maand live uitgezonden vanuit de kleine zaal van Hotel Den Helder. De makers streven ernaar het programma een extra impuls te geven door hun show te presenteren voor en met een live publiek. Op vrijdag 19 april staat de bekende kermisband Shoreline op het programma.

Met hun jarenlange ervaring weten de vier topmuzikanten van de band Shoreline ieder feest nog leuker en gezelliger te maken. Ieder publiek geniet steeds weer van het brede, uitdagende repertoire dat bestaat uit de grootste hits aller tijden. Er wordt de hele avond gedanst, gefeest en luidkeels meegezongen door jong en oud. Ze bezorgen het publiek een fantastische sfeer, waarbij ze kunnen genieten van topmuziek in de sfeervolle en gezellige kleine zaal van Hotel Den Helder.

De show begint om 19:00 uur met het draaien van de beste muziek uit de regio, het laatste nieuws uit de muziekscene en een interview met de leden van Shoreline. Rond 20:00 uur vindt het optreden van Shoreline plaats. Ook tijdens deze editie kan iedereen na 21:00 uur meedoen om te jammen. De organisatie hoopt dan stiekem ook nieuw talent te ontdekken. HelderPop OnStage vindt 19 april om 19:00 uur plaats in Hotel Den Helder en de toegang is gratis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button