Sport

Volleybalteams MBSOV weten zich te handhaven in de competitie

Advertentie:

Den Helder – De volleybalcompetitie zit erop. De teams van het Helderse MBSOV zijn blij, want ze hebben allemaal hun plek in de competitie weten te behouden.

Dames 2 van MBSOV speelde in ’t Zand tegen The Serve. Een 4-0 overwinning zou betekenen dat de derde plaats in de competitie was behaald. Helaas voor MBSOV werd er met 3-1 gewonnen, wat betekent dat zij de derde plek net zijn misgelopen. In punten eindigde MBSOV wel gelijk met The Serve, maar het onderling resultaat telt. Ondanks deze teleurstelling is het team van Dames 2 erg blij met deze plek in de competitie.

Dames 1 speelde in de promotieklasse uit tegen VV Amsterdam. Er was theoretisch kans op plek 4. Dan zou dames 1 de wedstrijd met 4-0 moeten winnen. Helaas lukte dit niet, er werd met 3-2 verloren. Ondanks de nederlaag handhaafde Dames 2 zich in de competitie met een zevende plaats. Trainer/coach Martijn Cusell: “De zevende plek is prima, maar voelt toch minder goed. We hebben namelijk erg lang  op de tweede plek gestaan. Volgend jaar gaan we er weer voor.”

Herenteams winnen
Heren 1 won met 4-0 van VCJ’94 uit Julianadorp. Het team is hiermee tweede geworden in de 3 klasse A, met slechts één punt achter de nummer 1, Spaarnestad uit Haarlem. Zij promoveerden.

Dit seizoen is er in de eerste klasse A ook een combinatieteam gestart, bestaande uit VCJ’94 uit Julianadorp en MBSOV heren 1. Zij hebben zondag met 4-0 gewonnen van Madjoe uit Enkhuizen. Hiermee is dit combinatieteam op de vijfde plaats geëindigd. Een prima resultaat, zeker omdat de heren voor het eerst met elkaar speelden dit seizoen.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button