Hollands Kroon

Reserveren voor zwemmen in coronatijd

Wieringerwerf – Vanaf maandag 18 mei gaat zwembad De Terp weer beperkt open. In verband met de veiligheid vragen we vooraf te reserveren voor aquasporten en banen zwemmen. Leszwemmers worden apart geïnformeerd. Er is maar een beperkt aantal personen tegelijk toegestaan, dus is reserveren vooraf noodzakelijk.

De actuele openingstijden en mogelijkheden zijn terug te vinden op de website https://zwembaddeterp.nl/openingstijden. Reserveren kan via reserveren@zwembaddeterp.nl. De reservering wordt door het zwembad in behandeling genomen en gereserveerde ontvangen per email een antwoord. Voor aanstaande week kunnen reserveringen tot uiterlijk zaterdag 16 mei 12.00 uur worden gemaakt.

Om de veiligheid te waarborgen, kunnen betalingen uitsluitend via de online ticketshop. Dit betekent dus geen contante- en of pinbetalingen aan de kassa. In verband met hygiënemaatregelen kan er voorlopig geen gebruik worden gemaakt van de meerbadenkaart. Deze behoudt zijn waarde voor gebruik op een later tijdstip.

Wij heten mensen vanaf volgende week weer van harte welkom in ons Zwembad De Terp.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button