Den HelderVideo

Video: Opnieuw een uitverkochte editie van Rondje Kleinkunst

Advertentie:

Den Helder – Het is erg populair in Den Helder: het jaarlijkse rondje kleinkunst. Ieder jaar is de culture zondag stijf uitverkocht. De bezoekers maken een rondje en bezoeken vier verschillende plekken. De Kampanje, Rik Niks, School 7 en Cinema Zevenskoop. Op iedere locatie kunnen de deelnemers totaal iets anders verwachten.

In de Kampanje stonden Joosen en de Jager met absurdistische cabaret. In School 7 stond Berit Companjen met stand-up komedie, Cinema Zevenskoop had bezoek van Spruijt & Opperman met zang en komedie en bij Rik Niks stond Aron Elstak met zang. Deze editie was opnieuw weer uitverkocht: “We zijn altijd binnen een week uitverkocht. Mensen vinden dit zo’n leuk concept”, aldus organisator Kim Smit.

Een echte kleinkunstenaar is Aron Elstak. Met creatieve teksten, zong hij zijn eigen nummers. “Dit soort concepten dat je meerdere keren speelt en het publiek rouleert is altijd super leuk, omdat het middagen zijn waar het publiek super veel zin in heeft”, aldus Elstak. Normaal gesproken duren zijn shows twee uur, dus was Aron wel blij dat het nu wat korter is: “Dit voelt als een soort speeltuin, ik kan lekker de interactie op zoeken”.

Toon meer

Harm Brouwer

Harm Studeert Creative Business en werkt parttime voor Regio Noordkop als videoreporter.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button