Nieuws

Win een live optreden van Fleur Raateland

Anna Paulowna – De herschreven hit “Zo ver weg”, die Fleur Raateland ruim een week geleden op haar YouTube-kanaal plaatste, krijgt een mooi vervolg. Door de vele positieve reacties en vragen of het nummer ook te downloaden en te streamen is, heeft ze besloten het uit te brengen. Ter promotie koppelt de zangeres – onder meer bekend van The Crazy Pianos en haar deelname aan The Voice of Holland – er een leuke actie aan: het winnen van een speciaal live optreden van Fleur.

Fleur: “Het is een bijzonder liedje geworden dat veel mensen raakt in deze tijd. De ene hangt mijn eigen geschreven tekst aan de corona-situatie, de ander ziet het als een liefdesliedje of vindt het gewoon mooi. Prachtig om dat te bereiken met je eigen muziek. Omdat ik normaal veel zou optreden, maar dat nu nog erg moeilijk gaat, ben ik onlangs ook met live sessies gestart op instagram. Ik speel gewoon graag en hierdoor kwam ik op het idee om een optreden van mezelf te verloten. ‘Zo ver weg’ komt dan heel dichtbij. Ik hoop natuurlijk dat het nummer veel gedownload gaat worden en zo nog meer draagvlak krijgt.”

Via haar website www.fleurraateland.com en social-mediakanalen is ze te volgen en is te zien hoe de actie in zijn werk gaat. Download link naar iTunes: https://music.apple.com/nl/album/zo-ver-weg/1513164780?i=1513164781. Klik hier voor het nummer op Spotify

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button