Uitgaan

Caloriefietstocht van Fiets en Geniet

Advertentie:

Den Helder – “Fiets en Geniet” organiseert op dinsdag 17 mei de Calorietocht. De afstand is omstreeks dertig 30 kilometer. Een ieder die gezellig in de groep 55-plussers mee wil fietsen is van harte welkom. De tocht wordt begeleid door ervaren voorrijders. Alle soorten fietsen zijn toegestaan, dus ook de e-bike. De snelheid ligt rond de vijftien kilometer per uur en er wordt rekening gehouden met de langzaamste fietser.

De tocht gaat richting Van Ewijcksluis, waar een koffiepauze wordt gehouden. Dit is voor eigen rekening. De start is om 13:00 uur bij het clubgebouw van de RTV Toon Jacobs in sportpark Quelderduijn. De kosten zijn € 2,50. Na afloop wordt een kop koffie of thee met cake aangeboden.

Bel voor verder informatie met 06-11161470 of 06-23982721.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button