Hollands KroonSportVideo

Henk Grol verzorgt judoles bij Asahi-San (video)

Hippolytushoef – Het bestuur en leden van judo vereniging Asahi San hadden met de opbrengst van de Grote Club Actie een goede bestemming bedacht. Zij wilden graag wel eens een training meemaken van één van de grootste judoka’s van Nederland Henk Grol.

Hij heeft in zijn imposante carrière vele medailles behaald op zowel Europese en Wereldkampioenschappen en natuurlijk op de Olympische spelen. Henk leerde de judoka’s verschillende technieken en na afloop mochten ze allemaal even op de foto. Als verrassing had hij zijn Olympische medaille meegenomen en ook hier mochten allen even apart mee op de foto.

De judovereniging had ook voor Henk nog een verrassing. Hij bleek vorige week vader te zijn geworden van een zoon en kreeg een klein judopakje aangeboden. Alles liep verder prima en zowel de judoka’s als wel de speciale gast Henk Grol hadden een leuke morgen.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button