Hollands KroonUitgaan

Avondvierdaagse Anna Paulowna viert 40-jarig jubileum

Advertentie:

Anna Paulowna – De avondvierdaagse van Anna Paulowna wordt dit jaar voor de veertigste keer gelopen. Het thema van de jubileumeditie is: ‘Zeg het met bloemen!’ De organisatie reikt iedere dag een prijsje uit voor de groep of wandelaar die op de meest aansprekende, unieke of ludieke manier met het thema is omgegaan.

De avondvierdaagse duurt van dinsdag 13 juni tot en met vrijdag 16 juni. Deelnemers kunnen zich aanmelden voor vijf afstanden: de 2.5, 5, 7.5, 10 en 15 kilometer. De start en finish vindt iedere dag plaats op het sportcomplex van Kleine Sluis aan Sportpark 3 te Anna Paulowna, kantine West. Kosten voor deelname zijn € 5 per persoon.

Starten is mogelijk vanaf 17:00 uur. De deelnemers krijgen iedere dag een nieuwe route uitgereikt die ook digitaal op de Facebook-pagina van avondvierdaagse Anna Paulowna wordt gedeeld. De laatste dag kan er vanaf 19:30 uur vanaf het Veerburgplein achter de muziek meegelopen worden. Zoals elk jaar kunnen alle deelnemers weer hartelijk onthaald worden aan de Ruysdaellaan, op het stuk tussen de Rembrandtlaan en de Graslaan.

Inschrijven
Inschrijven voor de avondvierdaagse kan door middel van het scannen van de QR-code op de poster en het doormailen van de afstand die gewenst wordt te lopen. Ook is het mogelijk het inschrijfgeld over te maken naar rekeningnummer NL26 RABO0144113457 ten name van HV kleine sluis onder vernoeming van de naam loper en afstand naar avond4daagseannapaulowna@gmail.com.

Daarnaast doet de organisatie een oproep. In verband met het jubileum zijn zij namelijk op zoek naar oude foto’s of kranten artikelen van voorgaande edities van deze Polderse avondvierdaagse. Mensen die nog iets hebben liggen of willen delen kunnen dit doen via een mail naar avond4daagseannapaulowna@gmail.com.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button