Sport

DWOW heeft zorgen

Advertentie:

Wieringerwerf – DWOW heeft problemen in de derde klasse A. Met nog twee duels te gaan moet het team van trainer Edwin Wittink knokken tegen nacompetitie. Het duel tegen RKEDO werd zeer teleurstellend met 0-4 verloren.

De thuisploeg liet slecht spel zien. Vergeleken met de goede vorm van voor de winterstop moet het de fans pijn doen om te zien hoe moeizaam het nu gaat. In de eerste helft kon RKEDO te makkelijk op 0-3 komen. De thuisploeg had wel in ieder geval een geldig excuus, er ontbraken liefst vijf vaste krachten. In de tweede helft bleef het zeer matig, en werd er wederom aanvallend geen vuist gemaakt. De tegenstander ging vol vertrouwen naar huis en had voor de negende keer op rij gewonnen. Trainer Wittink zal van de week ongetwijfeld met zijn selectie een pittig gesprek hebben.

Er moeten in het restant van deze competitie nog punten gepakt worden. De komende tegenstander is Dynamo dat op de ranglijst net onder DWOV staat, en twee punten minder heeft. Een week later moet er tegen Strandvogels gespeeld worden. Dat team heeft uit 24 duels slechts evenveel punten. DWOW moet met de juiste instelling in staat zijn om nog twee klinkende duels te gaan spelen. Wittink blijft in ieder geval ook volgend jaar de hoofdtrainer. Onlangs verlengde hij zijn contract met een jaar.

Geschreven voor Albert Bronk

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button