Den HelderUitgaan

Pinksterwandeltocht op Noorderhaven

Advertentie:

Julianadorp – Op Tweede Pinksterdag, maandag 29 mei, vindt in de middag de jaarlijkse Pinksterwandeltocht plaats georganiseerd door ’s Heeren Loo. Mensen kunnen zich inschrijven voor de 3 of de 5 kilometer. De tocht gaat over het 84 hectare grote terrein van Noorderhaven te Julianadorp en leidt langs muzikale activiteiten, de kinderboerderij, manege en de speeltuin.

Inschrijven kan op de dag zelf tussen 13.30 en 14.30 uur op het terras van Cederhout 1, waarna de wandeltocht van start gaat. Deelname kost € 6,50 per persoon. Dat is inclusief de medaille, een ijsje en de puzzelwandeltocht. Onderweg krijgen deelnemers stempels bij de twee controleposten en aan het einde van de tocht ontvangen zij een fraaie herinneringsmedaille. De puzzeltocht is er op peuter/kleuterniveau en voor volwassenen.

Uiteraard is er ook heel veel vermaak. Vanaf 13.00 uur kunnen deelnemers patat en snacks kopen bij Puntje Patat. Ook zijn de Crazy accordeons, doedelzakspeler Jeanette Smits, muziekgroep Nordica, steltloper Mister Europe, Big Bugs, ijskar Senza (ambachtelijk Italiaans ijs) en Levende Have aanwezig. Mensen die vragen hebben over de Pinksterwandeltocht kunnen een mail sturen naar vrijetijdsbesteding.nh@sheerenloo.nl.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button