Uitgaan

Afscheidshuis de Vlindertuin organiseert 25 mei open dag

Advertentie:

Julianadorp – Uitvaartzorg afscheidshuis de Vlindertuin in Julianadorp zet 25 mei de deuren open. Belangstellenden zijn van 11:00 tot 15:00 uur welkom.

Op de open dag wordt de bezoekers een volledig beeld geboden van alle mogelijkheden en keuzes rondom de uitvaart, inclusief de praktische en emotionele aspecten. Het rouwvervoer met een tuktuk en een tweespan voegt een uniek element toe, waardoor mensen op een andere manier kunnen reflecteren op rouw en afscheid nemen.

Daarnaast kunnen de aanwezigen kennis maken met het wereldwijde kunstproject ‘Before I Die, I want’ (voordat ik sterf, wil ik), waar de Vlindertuin aan deelneemt. De Vlindertuin vindt het fascinerend hoe kunst kan worden gebruikt om mensen na te laten denken over diepgaande onderwerpen zoals de dood en persoonlijke doelen. Oorspronkelijk gemaakt door Candy Chang in New Orleans na de dood van een geliefde. Met behulp van vrienden heeft ze een muur geverfd met schoolbordverf en met deze tekst beschreven, zodat ieder die langsliep een krijtje kon pakken, kon nadenken over de dood en het leven, en zijn/haar gedachten kon delen in het openbaar. Het biedt een platform voor mensen om hun gedachten en ambities te delen en draagt bij aan een open gesprek over leven en dood.

Meer informatie
Bij de open dag is iedereen welkom om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken met de Vlindertuin. Het afscheidshuis is gevestigd aan Parkstraat 1 in Julianadorp. Zij zijn dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer 0223-861078 of www.afscheidshuisdevlindertuin.nl.

De Vlindertuin hield in 2023 ook een open dag waar bezoekers kennis konden maken met het afscheidshuis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button