Regio NoordkopUitgaan

HelderPop On Stage in teken Dag van de Muziek

Advertentie:

Den Helder – HelderPop on Stage staat vrijdag 17 mei in het teken van de Dag van de Muziek. Vanaf 19.00 uur ruimte voor een interview met de organisatie van de dag, maar ook de formaies JAPI en LIMA schuiven aan.

In het tweede uur, tussen 20.00 en 21.00 uur, zijn er live optredens van JAPI en LIMA. Vanaf 21.00 uur kan een ieder kennis maken met de nieuwe Helderse formatie J.Sea & the Timemachine, met aansluitend een jamsessie met diverse muzikanten.

HelderPop On Stage vindt plaats in Hotel Den Helder en wordt live uitgezonden via Regio Noordkop. De zaal is open om 18.30 uur, toegang gratis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button