112

Toerist bestolen van koffer op station Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Een toerist was dinsdagmiddag op het station in Den Helder toen daar haar koffer werd gestolen. Zij kon de koffer digitaal volgen en zo kan deze even later toch weer worden teruggevonden.

Door goede samenwerking met de collega’s van Politie Basisteam Zaanstreek kon de Helderse politie live de koffer volgen tot op het station in Zaandam. “De collega’s troffen hier een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan, die de koffer nu in bezit had”, zo meldt de politie via Facebook. “In de koffer zaten de goederen die de toerist kon opnoemen.”

De dief is door de politie in Zaandam aangehouden voor heling en meegenomen naar het bureau. “Of hij ook daadwerkelijk de diefstal heeft gepleegd zal door ons onderzocht worden.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button